Over ons

De protestantse gemeente te Bolnes... gewoon en toch bijzonder!

We zijn een gemeente van ‘doeners’ , we willen laten zien wat het geloof betekent door te ‘doen’. Zoals: inzamelingen voor de Voedselbank, samen eten met buurtbewoners, acties voor mensen die het moeilijk hebben, dichtbij en ver weg. We willen een warme plek zijn in de wijk, met aandacht voor wat mensen in de wijk, in en buiten de kerk, nodig hebben. Natuurlijk houden we ook kerkdiensten, waarin we zoeken naar de betekenis van het evangelie in het leven van alledag, en bij de grote vragen waar we soms voor staan. Open en toegankelijk, zonder zware taal. 

Organisatie

De protestantse gemeente te Bolnes heeft vele werkgroepen en commissies. Bekijk hier hun contactgegevens.

Activiteitenprogramma

Gemeente zijn is meer dan op zondag een kerkdienst bezoeken met elkaar. We kijken de hele week naar elkaar om en organiseren veel sociale activiteiten omdat we elkaar gewoon graag regelmatig zien.

Ria Keijzer – Meeuwse 

over het goud van de kerk

PTot 1 augustus 2023 was Ria verbonden aan deze gemeente. Haar 18 uur per week waren verdeeld over opbouwwerk en pastorale zorg. Beide ‘takken van sport’ hebben haar van jongs af aan geboeid. In “op zoek naar het goud van de kerk” neemt zij u mee op haar reis door het land van gemeenteopbouw.    

Foto en video

Een beeld zegt vaak meer dan vele woorden. Via deze pagina krijg je via foto's en video's een indruk van onze kerk: van de actitiveiten tot de zondagsdiensten.