Nieuws

174064fc 07cd 4715 acee c49b9ef84e0f thumb1920

"Zonnig" concert van La Confiance

3 juni 2023 

Vrouwenkoor La Confiance o.l.v. Eric Koevoets geeft haar jaarlijks concert in de Trinitatiskapel, met de titel “Soleil”. Het lied “Soleil” van César Franck wordt gezongen en ook in andere liederen komen de natuur en veel levenslust aan bod. Daarna hebben we allemaal de zomer in ons hoofd.

Onderdeel van het concert zijn vier gedichten van Judith Herzberg uit de bundel "Doen en Laten", op muziek gezet door Eric Koevoets en daarnaast liederen van Franck en Engels repertoire, waaronder het Magnificat van Hogan. Traditiegetrouw staan ook Gregoriaanse gezangen op het programma.

Voedselbank

3 juni 2023 tuusen 11.00 uur en 12.00 uur

Deze zaterdag kunt u weer producten inleveren voor de Voedselbank.
Gevraagd worden: Macaroni of andere pasta, pastasaus, houdbare melk, koffie/thee, koffiemelk, suiker, vis of vlees in blik of pot. Verder is alles welkom, maar dan wel houdbare producten. Geef wat u wil in deze lastige tijd.

Emmausparochie

Verborgen oorlogsmonument

9 en 10 juni 2023

Wilt u het ‘Verborgen Oorlogsmonument’ ontdekken? De prachtige glas-in-beton-ramen bewonderen? En luisteren naar een presentatie waar oorlog, vrede en verzoening centraal staat? Kom dan op vrijdag 9 juni of zaterdag 10 juni naar de Rooms Katholieke Parochie De Emmaüsgangers, Adres: Reyerdijk 67, 3079 NC Rotterdam

Op deze dagen is tussen 10:00 en 17:00 uur de Emmausparochie open voor bezoekers van hun ‘Verborgen Oorglogsmonument’ en de prachtige glas-in-beton-ramen. Er is ook een presentatie waar oorlog, vrede en verzoening centraal staat. Kinderen kunnen onder begeleiding samen knutselen in de zaal.

 

Sing Inn

Extra Sing Inn

14 juni 2023 om 13.30 uur

Elke keer weer is de Sing Inn een feestje. En de belangstelling groeit. Tijdens de laatste Sing Inn, die eigenlijk de afsluiting zou vormen van dit seizoen, is er op aller verzoek een extra Sing Inn gepland. Ook nu natuurlijk met Wim Keijzer en aan de piano Jan van der Meer. Wim en Ria zullen een programma samenstellen met als motto: “The best of….”. Er wordt teruggekeken in de eerdere edities en gezocht naar pareltjes uit de afgelopen jaren. Vertellen jullie het door aan anderen? Het staat immers niet in ons lopende activiteitenboek!

Activiteitenboekje 'Samen Sterk!' seizoen 2022-2023

5 oktober 2022

In het nieuwe activiteitenboekje staat een veelzijdig aanbod aan activiteiten. Zowel van wat onze kerk zelf als van wat we samen met andere kerken organiseren. Er is keuze voor iedereen.
U kunt het Activiteitenboekje 'Samen Sterk' hier downloaden.

We hopen dat het u inspireert om deel te nemen .
Tot ziens!