Nieuws

Groothuisbezoeken over thema Gastvrijheid

1 en 2 februari om 110.00 uur met lunch en 9 februari 17.00 uur met maaltijd

Wees gastvrij Elke gelovige, elke kerk, elk gewetensvol mens zal zich aangesproken voelen bij de oproep “Wees gastvrij”. We vinden daarvoor grond in de Bijbel, o.a. in de brieven van Paulus en in de manier waarop Jezus omgaat met wie ‘anders’ zijn. We voelen allemaal aan (en weten zelf) hoe belangrijk het is goed te zijn voor anderen. Gastvrijheid hoort bij ‘het pakket dienstbaarheid’ aan elkaar en aan een vredevol samenleven.

Gemeentefilm 'Alles is liefde"

23 januari 2023

Tijdens de Coronatijd maakten we er zes en de filmploeg had er zin in ermee door te gaan. U hebt vast de vorige films gezien, en zo niet: ze staan nog op de website. Een gemeentefilm biedt gelegenheid om met teksten, liederen, muziek, verhalen, Bijbelse gegevens of ervaringen uit het alle-daagse een productie te maken, waar iedereen van kan meegenieten. In eigen kring en daarbuiten. Het mooie is dat mensen die met beperkingen te maken hebben of om andere redenen de gewone kerkelijke activiteiten in ons kerkgebouw moeten laten gaan, er ook aan bij kunnen dragen.

Paaskaars 2023

Te bestellen tot en met 19 februari 2023

Het is weer mogelijk om een huispaaskaars te bestellen voor dit jaar. U vindt op de foto’s de afbeeldingen die op de kaarsen staan, ze staan ook op de website van Boca: www.boca.nl, kies daarna voor webshop. In de hal van de kerk hangt een bestellijst waarop u ook kunt aangeven welke kaars u wilt. Afhankelijk van de afbeelding en de grootte van de kaars liggen de kosten tussen € 24,- en € 85,-

Activiteitenboekje 'Samen Sterk!' seizoen 2022-2023

5 oktober 2022

In het nieuwe activiteitenboekje staat een veelzijdig aanbod aan activiteiten. Zowel van wat onze kerk zelf als van wat we samen met andere kerken organiseren. Er is keuze voor iedereen.
U kunt het Activiteitenboekje 'Samen Sterk' hier downloaden.

We hopen dat het u inspireert om deel te nemen .
Tot ziens!