Nieuws

Nieuwe website live

2 mei 2021

Vandaag is de geheel vernieuwde website van onze PG Bolnes live gegaan. Op de nieuwe website is alles anders: andere indeling, nieuwe informatie, nieuwe rubrieken, nieuwe foto’s enz. Het wordt makkelijker om op te zoeken wat je wilt weten, het wordt ook makkelijker om bij te houden. Eén ding blijft hetzelfde: de naam www.pgbolnes.nl.

Uw hulp is broodnodig

april 2021

Het aantal voedselpakketten dat wekelijks wordt uitgegeven in Ridderkerk is het afgelopen jaar verdubbeld. Mede door de Coronacrisis zijn er nu meer dan 300 Ridderkerkers die deze aanvulling hard nodig hebben. Daarom doen we een beroep op u. Elke eerste zaterdag van de maand kunt u tussen 11.00 en 12.00 uur producten inleveren bij de kerk.

Bedankt voor uw steun! 

Vakantietas 2021

Voorjaar 2021

Het project Vakantietas zal dit jaar voor de derde maal plaatsvinden. Kinderen in de leeftijd van 4 t/m 15 jaar van wie de ouders een voedselpakket via de Voedselbank ontvangen, zullen aan het begin van de zomervakantie 2021 een tas ontvangen met allerlei spullen waaraan ze tijdens de vakantie veel plezier kunnen beleven.

Diaconiecollectes

april 2021

Collectes in deze Coronatijd kunnen per overschrijving gedaan worden.
Daarom vragen wij u, zolang onze kerk nog gesloten is, om uw geld over te maken naar de rekening van de diaconie PG Bolnes o.v.v. het collectedoel.

Klassiek Uitgelegd

19 april 2021

Wellicht hebt u al een keer gekeken naar “Klassiek Uitgelegd”: een initiatief van organiste Thea Verhagen, fluitiste  Marie-Christine Goergen en Hans van Gelder. De tweede aflevering vanuit de Dorpskerk te Barendrecht wordt een programma rond het wonderkind Mozart, de man met de vier voornamen, maar wel zonder Amadeus. 

Bij de diensten in de stille week

3 april 2021

De vieringen in de Stille Week krijgen een extra dimensie door de samenwerking tussen de Protestantse Gemeente in Bolnes, de Irenekerk in Slikkerveer, de Levensbron in Ridderkerk en de Opstandingskerk in Rijsoord. We versterken zo de onderlinge band en ons gedeelde geloof.