Emmausparochie

Verborgen oorlogsmonument

9 en 10 juni 2023

Wilt u het ‘Verborgen Oorlogsmonument’ ontdekken? De prachtige glas-in-beton-ramen bewonderen? En luisteren naar een presentatie waar oorlog, vrede en verzoening centraal staat? Kom dan op vrijdag 9 juni of zaterdag 10 juni naar de Rooms Katholieke Parochie De Emmaüsgangers, Adres: Reyerdijk 67, 3079 NC Rotterdam

Op deze dagen is tussen 10:00 en 17:00 uur de Emmausparochie open voor bezoekers van hun ‘Verborgen Oorglogsmonument’ en de prachtige glas-in-beton-ramen. Er is ook een presentatie waar oorlog, vrede en verzoening centraal staat. Kinderen kunnen onder begeleiding samen knutselen in de zaal.

 

Speciaal op vrijdag 9 juni is er in de ochtend aandacht voor bassischool leerlingen. In de middag zijn er twee sessies van het programma ‘Onder Spanning’ voor leerlingen van het voortgezet onderwijs en MBO. Dit is in samenwerking met Museum Rotterdam.
Speciaal op zaterdag 10 juni is er om 11:30 en om 13:30 uur een sessies van het programma ‘Onder Spanning’ in samenwerking met het Museum Rotterdam. U kunt daaraan meedoen zonder aanmelding, maar voor de organisatie is het wel fijn als u zich vooraf aanmeldt via het mailadres: VredeVerzoening@emmausgangers.net

Tussen de middag is er een eenvoudige lunch. U kunt dan met elkaar in gesprek over wat u gezien heeft en wat u bezighoudt. Aan het eind van de middag zal het parochie-koor ook nog een vrolijk muzikaal programma brengen!