Elkaar ontmoeten in de maand augustus

Augustus 2022

  • Op maandag 1 augustus is er een vergadering van de Commissie Opbouwwerk, om vooruit te blikken naar het seizoen. U weet het: tips en wensen zijn welkom!
  • Op maandag 8 augustus om 19.30 uur is er een ronde tafel om de startzondag van 4 september voor te bereiden. U kunt dus aanschuiven met uw ideeën of gewoon om er eens mee kennis te maken hoe dat werkt. Het leuke van een ronde tafel is dat u of jij er geen lid door wordt van een commissie, maar eenmalig meedenkt of meedoet naar vermogen.
  • Een andere ronde tafel is minstens zo belangrijk: op woensdag 17 augustus zullen we met allen die activiteiten coördineren of daarover goede ideeën hebben bij elkaar komen. Ook daar bent u welkom. We komen zo tot een inventarisatie dat we in kleiner verband omwerken tot een kalender voor het nieuwe seizoen. Daarmee ontstaat er als het goed is een activiteitenaanbod zoals we dat de afgelopen drie jaar maakten: een uitgave met elke week een ontmoetings- en gespreksmogelijkheid of een project waar mensen uit de kerk en de buurt zich prettig bij voelen. Die weg is gewaardeerd en werkt goed, dus die zetten we voort.
  • Niet voor iedereen is de zomer een periode van uitstapjes, Om toch te voorzien in vakantiegevoel houden we op elke dinsdag van augustus een zomerterras, van 13.30 tot 15.30 uur. Letterlijk op het terras achter de kerk, met bijgetrokken de kleine zaal voor wie het buiten te koud vindt of wanneer het regent. We kijken of er ook nog iets van een Sing Inn in te bouwen valt, maar daarover leest of hoort u dan meer in augustus. Let wel even op de start ervan: het eerste zomerterras is op dinsdag 9 augustus, gevolgd door 16, 23 en 30 augustus.