Corona en de kerkdiensten

Geen kerkdiensten tot en met Pinksteren

De kerkenraad heeft besloten om tot en met Pinksteren (23 mei 2021) geen kerkdiensten te houden in de kerk. Wel worden er films gemaakt rondom een project in een online zondagochtendprogramma. Deze worden op 2 mei (vrijheid) en 23 mei (Pinksteren) uitgezonden via deze website.

Rondom Pinksteren neemt de kerkenraad opnieuw een beslissing of de kerkdiensten kunnen plaatsvinden. Dat is afhankelijk van de Corona-maatregelen die de overheid afkondigt, onze eigen mogelijkheden en de instructies van uit de PKN. Deze maatregel is op de website te lezen op deze pagina. Gemeenteleden worden hierover geïnformeerd via de website, de mail, de Kerkbrief, de film van 2 of 23 mei of via het kerkblad Kerk aan de Maas.

In het afgelopen jaar hebben we, ondanks Corona, middelen gevonden om elkaar te bemoedigen, zowel in onze eigen gemeente als in het SaRi-verband. Wekelijks was er op Radio Ridderkerk Troostradio te horen, verzorgd door voorgangers van diverse kerken. Deze teksten zijn gebundeld in het drukwerk “In cc, Columns in Coronatijd".

U kunt nog eeen exemplaar bestellen bij Ria Keijzer of Bas Geelhoed.

Terugkijken: online paasmorgendienst

4 april 2021

Het zondagmorgenprogramma 'Ontluikend leven' Pasen 2021.