Samen zingen...

Zing/musiceer jij mee in het Christmas Event?
Voor het Christmas Event op zaterdag 15 december zijn we op zoek naar enthousiaste zangers/ zangeressen die mee willen zingen met het jongerenkoor One Voice. Iedereen is welkom! Hiernaast kunnen muzikanten zich ook opgeven om het bestaande combo (drum en piano) te versterken.
Er zijn een aantal oefendata op vrijdag ingepland: Vrijdag 23 november, 30 november, 7 december, 14 december en zaterdag 15 december (generale repetitie). Deze oefenavonden beginnen om 20.00 uur. De deur is open om 19.45 uur.

Adres: Stadhouderslaan 29, 2983 CP Ridderkerk, kerkgebouw "De Kern".
Het is van belang om minimaal 3 van de 4 avonden aanwezig te zijn om de liederen goed te kunnen leren. Je kunt je opgeven via  ije_onevoice@hotmail.com Wees welkom!

Vocal group Change
Kent u Change! al? Cange! is een jonge en enthousiaste vijf-koppige vocal group uit Ridderkerk, die oproept tot verandering, door de boodschap van Gods Woord. We ondersteunen regelmatig in bijzondere kerkdiensten of andere evenementen. U kunt onze stijl vergelijken met the Gaither Vocal Band en Signature Sound.

Graag willen we u uitnodigen voor een gratis promotieconcert dat we organiseren op 17 november a.s. om 20.00 uur in gebouw De Kern, Stadhouderslaan 29 in Ridderkerk. Een muzikale reis door het leven van Jezus.  Bent u niet in de gelegenheid om te komen? Bezoek dan eens onze website www.vocalgroupchange.nl voor meer informatie over ons. Hier kunt u eventueel ook aanvragen doen voor boekingen of ons benaderen voor contact. 
We hopen u te mogen ontmoeten op 17 november.