Rwandabezoek aan Bolnes

Delegatiebezoek
Van 25 oktober tot 12 november 2018 vindt het delegatiebezoek plaats. De Rwandawerkgroepen zijn bezig met de voorbereidingen. Gastgezinnen zijn wederom gevonden en met elkaar hebben we gezorgd voor een mooi programma. 

Rwandazondag in Bolnes, welkom v.a. 9.00 uur! 
Op zondag 28 oktober gaan ds. Mariane Nimugire en dhr. Denis Mucyo uit Rwanda samen met Ria Keijzer uit Voorburg voor in Bolnes. Er is een tolk aanwezig om alles netjes te vertalen. Vóór de dienst is er van 9.00-9.30 u de mogelijkheid tot kennismaken, koffie met wat lekkers en een kleine activiteit. Het thema van de dienst is: ‘Oud en jong- verbonden in geloof door de liefde van God’, met als ondertitel ‘Een wereld van verschil’. Welkom voor deze bijzondere dienst! 

Delegatiebezoek aan Bolnes
Dinsdag 30 oktober komen de 4 delegatieleden op bezoek in Bolnes. We hebben een programma bedacht waarmee we ze onze kerk, de gemeente en wat van de omgeving laten zien. ’s Ochtends drinken we koffie in de kerk, daarna bezoeken we Chr. Basisschool De Fontein voor een kleine rondleiding. Aan het eind van de ochtend gaan we met de waterbus naar Rotterdam waar we lunchen en een bezoek brengen aan de Markthal en de Laurenskerk. Hierna keren we terug naar onze kerk voor een diner in de grote zaal. 

Samen stamppotten eten met de delegatieleden
Die avond is er ‘Samen eten’ in de kerk waarbij gemeenteleden van harte welkom zijn! Er zullen verschillende heerlijke stamppotten bereid worden. Vanaf 17.30 uur is de inloop naar de maaltijd. De maaltijd begint om 18.00 uur. De financiële bijdrage voor deze maaltijd is € 5,00. Aanmelden is mogelijk t/m zondag 21 oktober bij Teun en Marianne Molendijk, tel. 06-41104827. 
Met 4 Rwandese gasten in ons midden zal dit een bijzondere maaltijd zijn. Welkom!