Oproep om mee te doen: Actie voor Christian Refugee Relief op zaterdag 20 april 2019

Ontstaan van de actie: Op dv 29 April hoop ik (Leendert Guiljam) 2 weken naar Lesbos te gaan om daar in kamp Moria mee te helpen bij het begeleiden en beschermen van vluchtelingen onder de organisatie Christian Refugee Relief.
Christian Refugee Relief heeft als doel vluchtelingen waar ook ter wereld een helpende hand te bieden en het leven van iedere vluchteling te verbeteren vanuit een christelijke levensovertuiging. Dit doen zij o.a. door groepsreizen te organiseren met vrijwilligers (Waar ik nu deel van uit mag maken). Meer over de organisatie bezoek webiste: https://www.christianrefugeerelief.com/

Christian Refugee Relief is een organisatie die draait op vrijwilligers, hierdoor worden donaties volledig voor het goede doel gebruikt en heeft de organisatie het keurmerk ANBI.

Met een groep enthousiaste jongeren van de JV (jongerenvereniging van de gereformeerde gemeente Eben Haëzer in Slikkerveer)gaan wij ons inzetten om op een leuke manier geld op te halen voor dit doel. Dit geld kan vervolgens volledig ingezet en geïnvesteerd worden aan praktische noodhulp voor vluchtelingen in kamp Moria.

Op zaterdag 20 April worden er vanaf 7:30 tot 10:00 door heel Ridderkerk heerlijke ontbijtjes aan huis bezorgd en heeft u tussen 10:00 en 12:00 de mogelijkheid uw auto te laten wassen in Ridderkerk voor het goede doel. (Ontbijtjes worden gesponsord door o.a. Bakkerij Voordijk, Gelderblom en Kraaijeveld).
Wij geven met alle plezier u de gelegenheid om ook een ontbijtje voor het goede doel te bestellen! Ontbijtjes worden bezorgd op: Zaterdag 20 April

Het werkt heel simpel:
U mailt naar: ontbijtactiecrr@gmail.com

  1. Hoeveel ontbijtjes u wilt.
  2. Vóór 8:00, Tussen 8:00 – 9:00 of 9:00 – 10:00 bezorging?
  3. Uw adres (volledig adres)
  4. U krijgt direct een automatische mail met daarin de bankgegevens van CRR waar u het geld naar over kan maken.
  5. Interesse in uw auto schoon laten maken? Vermeld dit even, en wij contacten u z.s.m. Óf bellen naar: 0624186185 (voicemail inspreken)
  1. Bestelling vermelden
  2. Uw adres

Contant betalen liever niet, alleen als het echt niet anders kan. En fooi mag altijd!   

Kosten 1 ontbijt: € 5,50 -
Bij 4 ontbijtjes of meer: €5,- per ontbijt.
Kosten auto wassen: €15,-