Lichtjesavond 1 november op Vredehof

Het idee achter lichtjesavond is dat mensen in de donkere dagen aan het eind van het jaar veel minder gelegenheid hebben de begraafplaats te bezoeken, terwijl ze dan juist de behoefte hebben om troost te zoeken en hun dierbaren te herinneren.
Daarom is er op begraafplaats Vredehof, Lagendijk 114 op vrijdag 1 november een speciale Lichtjesavond. U kunt dan tussen 19.00 en 21.00 uur kaarsen branden bij de laatste rustplaats van uw dierbare óf bij het speciaal daarvoor ingerichte plekje onder de gedenkboom wanneer de laatste rustplaats van uw dierbare niet op begraafplaats Vredehof is. 

Lichtjesavond brengt u dichter bij de herinneringen aan uw overleden partner, kind, familielid of vriend.

We willen iedereen de mogelijkheid geven om samen stil te staan bij de dierbaren die zij moeten missen. Juist uw aanwezigheid maakt Lichtjesavond tot een bijzondere avond. Paden zijn verlicht met fakkels, op diverse plaatsen staan vuurkorven en u kunt een graflicht op een graf plaatsen (deze zijn op de begraafplaats voor € 1,00 te koop). U hoort passende muziek, de koren van Jennifer van den Hoek verlenen medewerking, er zijn sprekers en er wordt voor een warm drankje gezorgd. Wilt u een graf of urnenplaats bezoeken, neem dan een zaklamp mee.
Om parkeerproblemen in de wijk te voorkomen: komt u liefst zoveel mogelijk lopend of met de fiets.