Kerstmarkten in Ridderkerk 2019

Wintermarkt in Slikkerveer

Zaterdag 7 december is er in de Christus is Koning kerk weer een wintermarkt. Deze markt staat al een aantal jaren bekend om zijn sfeervolle en ongedwongen gezelligheid. Natuurlijk kan er op deze markt van alles gekocht worden, behalve veel kerstartikelen hebben we ook prachtige kerststukjes, plantenbakjes en de kransen niet te vergeten!  Verder, zelfgemaakte advocaat en jam,  prachtige sieraden, woonaccessoires enz. enz. Tevens zijn er mooie en zelfs compleet aangeklede kunstkerstbomen te koop.

Het winterrestaurant was vorig jaar een groot succes.....u wordt op uw wenken bediend en kunt gezellig zittend genieten van koffie, thee,
heerlijke erwtensoep en allerlei andere lekkere dingen. En niet te vergeten....ons RAD VAN AVONTUUR !!! Er zijn prachtige prijzen en waardebonnen te winnen die voor een groot deel beschikbaar gesteld zijn door winkeliers. Het rad draait 's morgens vanaf 11 uur
en 's middags vanaf half 2. De markt is geopend van 9.30 tot 16.00 uur.  Iedereen is van harte welkom!

 

Kerstmarkt in de Levensbron

Zaterdag 14 december staan de deuren van de Levensbron van 10.00 uur tot 16.00 uur wijd open voor de jaarlijkse kerstmarkt.
Er is van alles te koop: van prachtig opgemaakte kerststukjes tot origineel keramiek, kerstspullen, kaarten en nog veel meer.
En als u even wilt uitrusten kunt u dat doen onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers. 
Ook is er eigengemaakte soep. 

De opbrengst : 1/3 is bestemd voor de kerk, 1/3 voor een rolstoelbus voor Zoe en 1/3 voor het Jasmijnhuis in Ridderkerk.
Graag tot ziens op 14 december!