Kerstconcerten La Confiance 15 december 2019

Op zondag 15 december a.s. – de laatste dag van de Dordtse kerstmarkt - om 15.00 en 16.00 uur geeft Vrouwenkoor La Confiance een kerstconcert (2x dus) in de mooie Trinitatiskapel aan de Vriesestraat 22 in Dordrecht. De kerstconcerten op 15 december 2019 beginnen om 15.00 en om 16.00 uur.

Noteer het vast in je agenda, want het is een prima gelegenheid om jezelf even tot rust en in kerstsfeer te laten komen terwijl je kunt genieten van  prachtige live-kerstmuziek. Onze dirigent/pianist Eric Koevoets heeft weer een mooi en afwisselend programma samengesteld.

…Goud, wierook en mirre…

De titel verwijst naar de geschenken die de drie koningen (of zo u wilt: wijzen) meebrachten voor het pasgeboren kind in Bethlehem. In diverse liederen wordt naar de drie koningen verwezen. Wij zingen kerstliederen in de beste Cambridge koortraditie van o.a. John Rutter, Harold Darke en Peter Dunhill en andere kerstmuziek van o.a. de Canadese componiste Erica Phare-Bergh. Het concert eindigt, inmiddels traditioneel,  in samenzang met ‘O come, all ye faithful’, na het vrolijke en  uitbundige  “Tomorrow shall be my dancing day”. 

De toegang is gratis; na afloop is er bij de uitgang een collecteschaal voor uw vrijwillige bijdrage, ter bestrijding van de onkosten. In de Kosterij direct naast de kapel is, tegen vergoeding, onder andere van koffie of thee, maar ook van Glühwein en warme chocolademelk te genieten. 

 Poster kerstconcerten