Gespreksmorgen over bidden

Ds Christi Bartelink organiseert voor onze gemeente een gespreksochtend over bidden, naar aanleiding van de groothuisbezoeken van dit voorjaar, of als afsluiting daarvan. Ze wil dit doen aan de hand van een nieuw boek: Help, Dank, Wow. 

Hieronder wat informatie over het boek:
‘Bidden moet je niet nodeloos ingewikkeld maken. De heerlijk tegendraadse Amerikaanse schrijfster Anne Lamott brengt gebed terug tot drie overzichtelijk woorden: Help, Dank en Wow. Dat, gecombineerd met een even geestige als diepgaande omlijsting van die woorden, maakt dit tot een heel fijn boekje. Zo makkelijk en inspirerend kan bidden zijn. Probeer maar.’ – Elsbeth Gruteke, predikant en radiopresentator 

De drie belangrijkste gebeden: hulp vragen van een hogere macht, waarderen wat goed is in ons leven en ontzag hebben voor de wereld om ons heen, kunnen ons volgens Lamott de hele dag door helpen en ons de weg vooruit wijzen. In dit boek vertelt ze hoe ze tot deze inzichten kwam, en legt ze uit wat ze voor haar betekenen. 

Help dank wow. Bidden - zo simpel is het | Ann Lamott | ISBN 9789023956372 | € 14,99 

Wilt u meedoen met deze gespreksochtend op maandag 27 mei van 10.00 - 11.30 uur in de kerk, geef u dan op bij de scriba, Wil Wendrich, tel 0180 487050, scriba@pgbolnes.nl.