Delegatiebezoek uit Rwanda

De delegatie komt van 9-30 april naar Nederland.
Thema van de ontmoetingen is: “Oud en jong-verbonden in geloof” n.a.v. Joël 3:1b:“Jullie zonen en dochters zullen profeteren, oude mensen zullen dromen dromen”.
Zij bezoeken verschillende gemeentes, waaronder die van ons.

Delegatiebezoek aan Bolnes
Dinsdag 17 april a.s. komen de 4 delegatieleden op bezoek in Bolnes. Het programma van deze dag: ’s Ochtens drinken we koffie in de kerk, daarna bezoeken we Chr. Basisschool De Fontein voor een kleine rondleiding. Aan het eind van de ochtend gaan we met de waterbus naar Rotterdam waar we lunchen en De Markthal bezoeken.

Dinsdagavond 17 april is er ‘Samen eten’ in de kerk waarbij gemeenteleden welkom zijn!
Vanaf 17.30 uur is de inloop naar de maaltijd. De maaltijd begint om 18.00 uur.
De financiële bijdrage voor deze maaltijd is € 5,00.
Aanmelden is mogelijke t/m zondag 8 april bij Teun en Marianne Molendijk, tel. 06-41104827

Uitnodiging voor de viering van 30-jaar Uitwisseling op 21 april 2018
Dit feest wordt gehouden op 21 april 2018 in De Voorhof, Middeldiepstraat 6, 3361 VT Sliedrecht. Jullie zijn welkom vanaf 15.30 uur en we eindigen rond 21.00 uur. In verband met de voorbereidingen voor de maaltijd vragen wij jullie om door te geven met hoeveel personen jullie dit feest willen bijwonen. Aanmelden kan tot 3 april 2018 bij Janny Oorebeek, per mail jannyoorebeek@gmail.com.
De delegatie, stuurgroep en Rwandawerkgroepen hopen jullie op 21 april te ontmoeten!          
Rwandazondag in Bolnes
Op zondag 29 april gaat ds. Jean-Marie uit Rwanda voor in Bolnes, er is een tolk aanwezig om alles netjes te vertalen. Het thema van de dienst is: ‘Oud en jong- verbonden in geloof door de liefde van God’. Welkom voor deze bijzondere dienst.