Delegatiebezoek uit Rwanda in oktober 2018

Delegatiebezoek
Van 25 oktober tot 12 november 2018 vindt het delegatiebezoek plaats. 

Rwandazondag in Bolnes Op zondag 28 oktober gaan ds. Mariane Nimugire en dhr. Denis Mucyo uit Rwanda samen met mw. Ria Keijzer uit Voorburg voor in Bolnes. Er is een tolk aanwezig om alles te vertalen. Het thema van de dienst is: ‘Oud en jong- verbonden in geloof door de liefde van God’. Welkom voor deze bijzondere dienst!

Delegatiebezoek aan Bolnes Dinsdag 30 oktober komen de vier delegatieleden op bezoek in Bolnes. We hebben een programma be-dacht waarmee we ze onze kerk, de gemeente en wat van de omgeving laten zien. ’s Ochtends drinken we koffie in de kerk, daarna bezoeken we Chr. Basisschool De Fontein voor een kleine rondleiding. Aan het eind van de ochtend gaan we met de waterbus naar Rotterdam waar we lunchen en een keuze zullen maken uit onze geopperde ideeën voor bezoek aan de Markthal, de markt op de Blaak, de Laurenskerk of de SS Rotterdam.

Samen eten met de delegatieleden Dinsdagavond 30 oktober is er ‘Samen eten’ in de kerk waarbij gemeenteleden van harte welkom zijn! Vanaf 17.30 uur is de inloop naar de maaltijd. De maaltijd begint om 18.00 uur. De financiële bijdrage voor deze maaltijd is € 5,00. Aanmelden is mogelijk t/m zondag 21 oktober bij Teun en Marianne Molendijk, tel. 06-41104827. Met vier Rwandese gasten in ons midden zal dit een bijzondere maaltijd zijn. Welkom!