Concert The Passion in AHOY 20 april 2019

Een bijzonder aanbod voor kerken en leden van kerken. Kom met korting naar The Passion in Concert. Een nieuwe concertervaring in Rotterdam Ahoy. 

In het Paasweekend vindt in Rotterdam Ahoy een nieuw muzikaal evenement plaats: The Passion in Concert.
Een mooie gelegenheid om , naast en bezoek aan de kerk, Pasen op een andere manier te beleven.. Het belooft een unieke  en ontroerende concertervaring te worden die je meeneemt naar de climax van het Evangelie:: Jezus’ opstanding uit de dood.
Met andere ogen kijken, luisteren en doorleven.

Tijdens The Passion in Concert vertelt Simone Kleinsma het Paasverhaal vanuit de ogen van Maria, de moeder van Jezus. Dit is de kern van de avond. Het verhaal krijgt een voelbaar emotionele lading door de mooiste Nederlandstalige popnummers gezongen door bekende Nederlandse artiesten.
Medewerking wordt verleend door Dwight Dissels, Jim Bakkum, Berget Lewis, Danny de Munk, Jeroen van Koningsbrugge, Xander de Buisonjé, Davina Michelle, rapper Brainpower, én een indrukwekkend koor van vierhonderd mensen die zich vanuit heel Nederland daarvoor hebben aangemeld.

Een concert dat raakt, verbindt en mensen op een laagdremelige manier (opnieuw) laat kennismaken met het verhaal van Pasen! Een inspirerende avond uit voor (Youth) Alpha, jeugd-, bijbelstudiegroepen en gemeenteleden. 

 

ZATERDAGAVOND 20 APRIL 2019 20:15
Reserveringslink: w [3]ww.thepassioninconcert.nl/actie 
Vouchercode voor 20% korting: KERK2019