Bij de diensten December 2018

Kerstavond 24 december
19.30 uur locatie: Irenekerk, Electropark 17-19, Slikkerveer.
Thema: Vrees niet ….. Er is een complete liturgie aanwezig. Na afloop kunt u genieten van een glas glühwein. 

Kerstmorgen 25 december
Vanaf 9.30 uur is er gezamenlijk zingen, aansluitend begint de dienst. Omdat het een SLOR-uitzending is, duurt het voorspel voor het eerste lied wat langer zodat men vanuit de studio vloeiend kan overschakelen naar ons. Er is een beknopte liturgie aanwezig maar u heeft wel een liedboek nodig.
Thema: In de gloria ….. In teksten, symbolieken, beeldmateriaal en samenzang volgen we op originele wijze het verhaal uit Lucas 2 over de geboorte van Jezus. [Hoe zit dat toch met die engelen en wat ze zingen? Wat weet en vertelt Lucas eigenlijk? Wat doen Licht en erkenning onder de herders van toen? En wat maakt dat we zelf in de Gloria raken van Kerst?] Voor de kinderen is er tijdens de dienst een engelenverhaal, waarna ze samen naar hun eigen ruimte gaan. Na afloop is er voor iedereen een attentie en gelegenheid voor ontmoeting en koffie. Kerstochtend, een goede gelegenheid om vrienden en bekenden uit te nodigen.

Oudejaarsavond 31 december
19.00 uur locatie: Opstandingskerk, Rijkstraatweg 95-97, Rijsoord.
Vanaf 18.30 uur is er gelegenheid voor koffie- en theedrinken. Neemt u uw Liedboek mee?

Nieuwjaarsdienst 6 januari
Vanaf 9.30 uur kunt u elkaar in de grote zaal een gelukkig nieuwjaar wensen onder het genot van een kop koffie of thee. De dienst begint dan om 10.00 uur